Foto`s nestje 24-02-2017

We hebben genoten van ons eerste nest. Fantastisch. Nu alleen nog Elektra From Lucky`s Pack , "Nikee" nog in huis. Vier Beagles geweldig.


Hier komen wat reacties van de nieuwe eigenaren:

Reactie Eigenaar Buddy:

In 2015 overleed mijn Golden Retriever Max. Na lang nadenken besloten om toch weer voor een hond te gaan.

Dit keer wel een ander type hond. Iets kleiner van formaat en het mocht wat brutaler zijn.

Na lang rondgezworven te hebben kwam ik bij een Beagle uit.

 

De zoek toch naar een goed nest ging van start. Via de Beagle club meerdere fokkers aangeschreven. Allemaal geen nestjes. Toen kwam het heugelijke bericht van Lucky's Pack. Van Luc kreeg ik gelijk een vragenlijst, wat ik een goed teken vind. Het geeft een indicatie dat de fokker geeft hoe de pup terecht komt.

 

Tevens gaf Luc aan hoe het schema eruit zou komen te zien en wat de kosten waren. Vervolgens werd er een afspraak gemaakt zodat er kennis gemaakt kon worden (van beide kanten).

 

 Kort hierna kwam het heugelijke bericht dat ik 1 van toekomstige eigenaren zou worden van een Beagle.

 

Ik kwam in een groepswhatsapp terecht met andere toekomstige eigenaren.

 In deze groepsapp werden wij prima op de hoogte gehouden van de voortgang.

 Nadat de pups 6 weken oud waren werd er een 'puppydag' gehouden.

 Op deze dag kregen wij precies te zien en te horen welke pup met mij mee naar huis zou gaan.

 

En eindelijk na 8 weken was het zover, s kwam thuis aan in Breda.

 We kregen gelijk een mooie tas mee met allerlei spulletjes maar het belangrijkste was het doekje en twee speeltjes met geuren van het oude nestje.

 Tevens een kg van het oude voer zodat eventueel een geleidelijke overgang van voer kon komen.

 

 Wat ik fijn vond/vind aan Lucky's pack is ik het gevoel kreeg dat Luc en Odette het gevoel gaven dat men erom gaf waar de pups terecht kwamen door goed de thuissituatie te bespreken. Te vaak zie je dat mensen een impuls aankoop doen en dat word hierdoor voorkomen.

 

Inmiddels is Buddy 12 weken oud en alles gaat goed. 

 

 

Reactie van eigenaren Cosmo:

Onze ervaring met Beagle kennel: “From Lucky’s Pack”.

 

Met ons gezin zijn wij per toeval terechtgekomen bij Luc, Odette, hun twee meiden en hun drie lieve Beagles. Op dat moment wisten we niet of Kaya wel zwanger was… Spannende dagen braken aan. Van ieder stapje hield deze familie ons op de hoogte. En hoe blij waren we allemaal dat het echt zover was…Kaya was zwanger. Daarna was het hopen dat er genoeg pupjes zouden zijn, waarvan er eentje voor ons bestemd was. Alles werd open en eerlijk besproken, meteen. De lijnen zijn super kort, want voor vragen stonden en staan ze altijd klaar.

 

Nadat de pupjes geboren waren kregen wij een dagelijks verslag van de stand van de “puppy” zaken. Iedere dag foto’s, appjes, filmpjes en leuk contact met de andere nieuwe eigenaren. Het was een feest. Ook het toewijzen van de pup…. welke zouden wij nou krijgen was bijzonder? Zij hebben naar ons gezin gekeken en in de eerste weken gezien welk hondje het best bij ons zou passen, dit is dubbel en dwars gelukt.

 

Iets negatiefs bedenken kunnen wij niet, wij hebben onze lieve hond, van een lieve hondemoeder en bovenalles een hele liefdevolle familie.

 

 

Reactie van eigenaren Bumper:

"Onze eerste pup komt van From Lucky`s Pack. Wij hadden dus geen ervaring met fokkers en dan hoop je dat je een goede keuze maakt. En bij deze weet je gewoon dat het goed zit. 

 

Als je al ziet hoe gek zij op de honden zijn. 

 

Wij zijn ook heel blij dat we het eerste nestje mochten meemaken. Bij elke stap werden we betrokken. Nadat de puppies waren geboren, werden we elke dag op de hoogte gehouden. Van gewoon even een berichtje tot aan foto's en video's. 

 

De eerste keer dat we mochten komen kijken, de puppydag en het ophalen van onze hond. Het was allemaal top! 

 

We hebben Bumper nu ruim twee weken en we zijn er heel blij mee. Geen twijfel over mogelijk dat dit een geweldige en betrouwbare fokker is!"