Dit is waar wij om geven

Dit is waar wij om geven:

Wij bieden onze beagles een warm huis en een actieve omgeving. Zo zijn onze beagles altijd binnen, bij ons in huis. In de zomer is er ruimte om veel buiten te zijn. Iedere dag lopen wij 4 keer met onze beagles buiten, waarvan één ronde zeker een uur. Regelmatig gaan wij naar de Rozendaalse heide en daar lopen onze beagles vrij rond.

 

Ook maken wij gebruik van de uiterwaarden in onze buurt om de honden dat te laten doen waar ze voor gemaakt zijn; jagen. Wij lopen dan aangelijnd door de uiterwaarden, waar de beagles regelmatig hazen of konijnen spotten.

 

Wij fokken ongeveer één nestje per jaar en zijn daarmee een kleine fokker. Voor ons is de fokkerij echt een hobby, waardoor we een huiselijke, gemoedelijke uitstraling hebben.

 

Wat wij belangrijk vinden is dat er een klik is tussen koper, hond en kennel. Wij willen er dan ook alles aan doen om dit zo goed mogelijk te laten werken. U kunt altijd uw vragen stellen via onze contactpagina, of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen uw vragen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.